Nederlands

Zeven-en-een-half jaar woont Andre Kosovskis (30) nu in Nederland. De van oorsprong in Letland geboren monteur werkt nu bijna een jaar bij Farm Trans. “Alles is hier goed geregeld. We krijgen de beste materialen en gereedschappen om ons werk te kunnen doen.”

Via een vacature op de werken-bij-Farm-Trans website is Andre bij Farm Trans terecht gekomen. “In Letland heb ik een monteursopleiding gedaan en in Nederland heb ik inmiddels verschillende certificaten behaald. Bij Farm Trans heb ik nu een leuke baan gevonden.” Auto’s en technisch werk zijn twee van Andre zijn passies. Deze twee aspecten vindt hij hier terug in zijn werk. Maar ook de variatie in het werk en in het team vindt hij leuk. “We werken hier met verschillende nationaliteiten in de werkplaats. De voertaal is Nederlands en Engels, maar begeleiding in het Pools is hier bijvoorbeeld ook mogelijk.”

In de maanden dat Andre bij Farm Trans werkt heeft hij veel verschillende reparaties verricht. Van constructiewerk, chassis lassen tot  het vervangen van een volledige losband van een onderlosser trailer. “Elke dag wachten er weer nieuwe klussen, dat houdt het werk leuk.”

Doorzettingsvermogen en stressbestendigheid zijn twee eigenschappen die Andre goed van pas komen in zijn werk; “Het kan soms druk zijn en dan moeten klussen af, dus een van 8 tot 5 mentaliteit moet je hier niet hebben, maar op andere momenten is er ook tijd genoeg rustig koffie te drinken met het team.”

 dv 6356

Interesse? Het recruitment team staat klaar en helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Wij zijn er voor je en helpen je graag verder!

jean