Nederlands

Eva (20) loopt zestien weken stage en doet onderzoek naar hoe de marketing- en salesstrategie kan worden verbeterd en hoe afdelingen beter kunnen samenwerken om meer nieuwe klanten binnen te halen via de online- en offlinekanalen.

“Ik vind het een uitdagende branche om onderzoek te doen omdat hij zo specifiek is. Daarnaast wilde ik het bedrijf ook van binnenuit leren kennen. Ik ben zo opgegroeid met de verhalen van Farm Trans, dat ik het ook zelf wil ervaren.”

Doordat Eva in de coronaperiode stageloopt, werkt ze volledig vanuit huis. “Ik verdeel mijn tijd over het onderzoek, de opleiding en meewerken aan projecten, zoals de medewerkerspakketten. Ondanks dat ik vanuit huis werk, word ik goed begeleid door mijn stagebegeleider en voel ik me verbonden met andere collega’s.”

“Wat ik fijn vind, is dat het een gezellig bedrijf is en dat je bij iedereen terecht kunt met vragen. Farm Trans is heel erg toekomstgericht en de organisatie maakt snel stappen. Ik vond het heel prettig dat ik overal bij betrokken werd. Zo ben ik ook een dagje meegegaan met de vrachtwagen. De openheid en trots die je hier ziet, daar hou ik van.”

Volgens Eva worden stagiaires echt gewaardeerd binnen Farm Trans en tellen zij volwaardig mee. “Ik hoop in de toekomst samen met mijn broers en zus Farm Trans en Farm Frites naar een hoger niveau tillen. Alle wegen vol met oranje wagens, hoe gaaf zou dat zijn?”

Studie: Ecommerce, marketing, sales, TIO Rotterdam. Ik zit in mijn 2e jaar.