Nederlands
 11456v2

Roy Ouwerkerk (26) werkt inmiddels al bijna 12 jaar bij Farm Trans en heeft het nog steeds naar zijn zin. “Ik ben via mijn broer bij Farm Trans gaan werken als vakantiekracht. Na een tijdje bood Farm Trans mij aan om de opleiding tot eerste bedrijfsautotechnicus te gaan doen en om in vaste dienst te komen.” Die kans heeft Roy gepakt.

Na het afronden van deze opleiding heeft Roy ook nog de opleiding tot tweede bedrijfsautotechnicus succesvol afgerond aan wat nu het Techniek College Rotterdam is. “De eerste jaren heb ik vooral veel gewerkt aan het repareren van onze bulktrailers, maar de laatste tijd heb ik me vooral veel meer gericht op het repareren van de koelmotoren van onze geconditioneerde trailers.” Maar als het ergens anders druk is dan springt hij gerust bij om zijn collega’s te helpen.

 

 

 11587v2

De variatie in het werk is wat Roy één van de leukste aspecten vindt. “Geen dag is hetzelfde. Als ik bijvoorbeeld storingsdienst heb dan weet je niet wat je te wachten staat, maar ik krijg het vertrouwen dit soort klussen op te lossen.” Voor veel reparatiewerkzaamheden zijn er werkinstructies, zijn die er niet, dan lossen Roy en zijn collega’s het samen op. “MacGyver-en noemen we dat”.

Met een team van 11 monteurs heeft Roy het goed naar zijn zin. Over zijn toekomst: “Ik leer hier nog steeds bij. Ik wil in ieder geval lekker in de werkplaats blijven werken.”

 

Interesse? Het recruitment team staat klaar en helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Wij zijn er voor je en helpen je graag verder!

jean