Nederlands

De vijfentwintigjarige Sanne kreeg van HR de uitnodiging om langs te komen en had al snel het idee dat deze stage heel interessant kon zijn. Er was gelijk een klik en ze voelde zich welkom in de Farm Trans familie.

“Ik had meerdere stageplekken waar ik mocht beginnen. Via LinkedIn kwam ik bij Farm Trans terecht. Ik was niet bekend met transport maar wilde graag iets met sustainability doen. Jean legde uit wat Farm Trans doet en daar zag ik gelijk potentie in.”

Sanne is bezig met een project voor chauffeurs die werken met walking floor trailers. “De kwaliteit en service bij nieuwe chauffeurs moeten hetzelfde zijn als bij de chauffeurs die al langer bij Farm Trans werken. Nieuwe chauffeurs krijgen toegang tot e-learning na het behalen van Code 95. Hier ben ik vier dagen per week mee bezig, naast het sustainability traject.”

Het valt Sanne op dat er veel aandacht is om het voor alle medewerkers van Farm Trans zo aangenaam mogelijk te maken. “Iedereen wil op het moment thuiswerken maar óók op kantoor. Er wordt veel moeite gedaan om dit te realiseren. De lijntjes zijn kort en er wordt rekening gehouden met de maatregelen. Er heerst geen angst en maken er het beste van.”

Haar stage loopt in juni af maar Sanne hoopt contact te houden met Farm Trans. “Ik wil graag betrokken blijven want ik vind het een hele mooie organisatie. Ik heb het hier erg naar mijn zin, de sfeer is informeel en ik voel me vrij om aan te kloppen voor informatie of een praatje. Die open en positieve werksfeer sluit heel erg aan bij hoe ik zelf ben.”

Sanne ziet zichzelf ooit projecten opzetten in Zuid-Afrika of elders in de wereld in een nationaal natuurpark.  Het is éven iets anders…

Studie: tweejarige Associate Degree opleiding, volwaardig HBO-5 niveau (project) management