Nederlands

Sinds 2015 is William Struijk werkzaam bij Farm Trans. Begonnen als chauffeur voor het koel en vries transport, is hij na een jaar overgestapt naar het bulk transport. “Dat was toen vooral werk met de aardappeltrailer, maar sinds 2 jaar rij ik vooral met walking floor trailers.”

Met onderlossertrailers, maar dus vooral met walking floor trailers, vervoert William allerlei producten. “Ik vervoer eigenlijk alle producten van de boerenbedrijven van en naar de voedsel verwerkende industrie. Maar ook bijvoorbeeld veevoer.”

Wat er vervoerd wordt is afhankelijk van het seizoen. William legt uit: “Eind april beginnen we bijvoorbeeld met het vervoeren van de eerste spinazie. Daarna volgen met name de uien, wortelen, aardappelen en sperziebonen. Maar we vervoeren bijvoorbeeld weer het hele jaar door compost voor de champignonkwekerijen, maar ook frietsnippers van de frietfabriek naar de varkensboeren. Dus het is heel breed en afwisselend wat we doen.”

De gemoedelijke sfeer binnen Farm Trans maar ook bij de bedrijven waar hij komt, vindt William fijn werken. “Bij de meeste bedrijven is er altijd wel een kop koffie en een ‘goede morgen’. Ik vind het ook leuk dat het werk meer is dan alleen rijden, je helpt ter plaatse ook mee dus je maakt onderdeel uit van het hele proces.”

Het werk heeft William al op veel verschillende plekken gebracht. “Twee jaar geleden moest ik een vracht compost lossen, diep in Oost Duitsland bij Magdeburg in de buurt. Ik stond toen echt helemaal in het bos in ‘the middle of nowhere’ geparkeerd. Ik heb daar ’s avonds gewoon lekker buiten wat gegeten. ’s Ochtends word ik wakker en trek ik de gordijnen open; loopt er een hele kudde herten om de auto heen. Ja, dat vond ik echt wel even een heel mooi moment. Waar maak je dat nou mee?”

farmtrans pgh59028 lrc

Interesse? Het recruitment team staat klaar en helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Wij zijn er voor je en helpen je graag verder!

jean