Farm Trans

Over Farm Trans

Wij gaan altijd voor het beste resultaat via de mooiste route!

Bij Farm Trans staat alles in het teken van het vervoeren van voedingsmiddelen. We weten precies wat er bij food transport komt kijken. Van bulk tot geconditioneerd, over weg, water en spoor.

Bulk en geconditioneerd transport

Met een specialisme in bulk en geconditioneerd transport kunnen onze klanten vertrouwen op een betrouwbare, snelle en flexibele dienstverlening. We leveren op vrijwel iedere Europese locatie via onze businessunits road en shipping. Omdat we voldoen aan de hoogste voedselveiligheidseisen en beschikken over de juiste expertise kunnen we onze klanten de beste condities voor bulk en geconditioneerd transport garanderen.

Juiste expertise en gekwalificeerde mensen

We zijn jong, gedreven en beschikken over de juiste expertise op gebied van road en shipping. We zijn ervan overtuigd dat we beschikken over de meest gekwalificeerde mensen binnen onze branche. Zowel op kantoor als op de weg. Onze diensten gaan veel verder dan van A naar B. Het is een continu proces. Met de juiste mentaliteit zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Onze drive

Onze drive is het verbeteren en verduurzamen van onze dienstverlening. Waar mogelijk kiezen we voor de meest duurzame oplossing in onze services en wagenpark. Met een gestructureerd duurzaamheidsbeleid nemen we gerichte stappen naar duurzaam werkgeverschap en partnerschap. Via de Farm Trans Academy motiveren en begeleiden we onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Een betrokken en gemotiveerd Farm Trans team vinden we belangrijk, want onze mensen vormen de sleutel tot succes.

Lees hier meer over onze kernwaarden, dienstverlening en onze oorsprong.

Wij gaan altijd voor het beste resultaat via de mooiste route!

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk ons vacature aanbod en wie weet word jij onze nieuwe collega bij Farm Trans!

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures?

Maar denk jij wel een toegevoegde waarde voor ons te kunnen zijn? Dan willen we natuurlijk een kop koffie met je drinken. Wij staan altijd open voor kwaliteit.

Heb je een vraag over een vacature of wil je werken bij Farm Trans? Ik help je graag verder! Jean Gruithuijzen

HR adviseur

+31 (0) 6 - 34 54 87 57 +31 (0) 168 - 74 54 99 recruitment@farmtrans.com Contact opnemen