Nederlands

Bulk en geconditioneerd transport

Met een specialisme in bulk en geconditioneerd transport kunnen onze klanten vertrouwen op een betrouwbare, snelle en flexibele dienstverlening. We leveren op vrijwel iedere Europese locatie via onze businessunits road en shipping. Omdat we voldoen aan de hoogste voedselveiligheidseisen en beschikken over de juiste expertise kunnen we onze klanten de beste condities voor bulk en geconditioneerd transport garanderen.

Juiste expertise en gekwalificeerde mensen

We zijn transparant, gedreven en beschikken over de juiste expertise op gebied van road en shipping. We zijn ervan overtuigd dat we beschikken over de meest gekwalificeerde mensen binnen onze branche. Zowel op kantoor als op de weg. Onze diensten gaan veel verder dan van A naar B. Het is een continu proces. Met de juiste mentaliteit zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Onze drive

Onze drive is het verbeteren en verduurzamen van onze dienstverlening. Waar mogelijk kiezen we voor de meest duurzame oplossing in onze services en wagenpark. Met een gestructureerd duurzaamheidsbeleid nemen we gerichte stappen naar duurzaam werkgeverschap en partnerschap. Via de Farm Trans Academy motiveren en begeleiden we onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Een betrokken en gemotiveerd Farm Trans team vinden we belangrijk, want onze mensen vormen de sleutel tot succes.

Lees hier meer over Farm Trans

Wij gaan altijd voor het beste resultaat via de mooiste route!

Interesse? Het recruitment team staat klaar en helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Wij zijn er voor je en helpen je graag verder!

jean