Accountbeheerder Connected Services

Vakgebied

Kantoorfunctie

Omgeving

Zevenbergen

Binnen de divisie Connected Services (CNS) ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel de klant als de logistieke provider. Je bent in control van het totale proces van order ontvangst, vervoerder selectie, operationele opvolging en financiële afwikkeling. Je acteert en rapporteert op basis van vast gelegde afspraken met de klant en de logistics service provider en bent in staat om te werken op basis van ‘partner en customer intimacy’. Je werkt nauw samen met de Logistics Teamlead en ondersteunt hem. De Accountbeheerder is in staat om een deel van de werkzaamheden op te vangen van de Logistics Teamlead tijdens ziekte of verlof. Op termijn zou het kunnen zijn dat je in een roulatiesysteem komt te werken, waarbij je om de 4 werken een avond weekenddienst kan draaien.

Wat verwachten we van jou?

  • Sterk analytisch vermogen
  • Ervaring in Key Accountmanagement
  • Minimaal 5 jaar logistieke kennis en ervaring
  • Ruime ervaring in de transportbranche
  • Kennis van MS office (met name Excel)

Wat mag jij van ons verwachten?

Ons aanbod:

  • Opleidingsbudget en ontwikkelmogelijkheden binnen een groeiend bedrijf, laptop, bijdrage in pensioen, flexibel werken, collectieve zorgverzekering, bedrijfsuitjes.
  • Wat is een groot voordeel van de functie? Je komt te werken in een leuk, gezellig en dynamisch team. Geen dag is hetzelfde en je staat dicht bij de klant en de operatie van het bedrijf.
  • Waarom bij Farm Trans? Farm Trans is een organisatie die de laatste jaren hard is gegroeid. We voorzien ook verdere groei, wat maakt dat de organisatie verandert. Hierin kun en mag je mee ontwikkelen. Er liggen veel kansen om zaken op te pakken.
  • Binnen de eigen Farm Trans Academy stimuleren we medewerkers zich te blijven ontwikkelen. Dat is ook nodig in een sterk groeiende organisatie.
  • En vindt je bijvoorbeeld duurzaamheid een leuk thema, dan kun je deelnemen aan de werkgroep Sustainability. Of wil je inspraak hebben in de bedrijfsvoering, neem dan plaats in de Ondernemingsraad. Zo zijn er tal van initiatieven waar je aan kunt deelnemen.

Voordelen van solliciteren bij Farm Trans

An appropriate salary based on your experience and education.
Future prospects and excellent benefits are evident.
After a period of secondment and functioning properly, you can be contracted by our client.

Jouw contactpersoon voor deze vacature

Anita Leijten

Medewerker HR Services

Interesse? Jean helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Ik help je graag verder!

jean.png