Nederlands
Vakgebied

Kantoorfunctie

Omgeving

Zevenbergen

Functieomschrijving

In deze functie kun je impact maken en direct bijdragen aan de groei van Farm Trans.  Als Sales / Business Development Manager bij Farm Trans heb je de vrijheid in hoe je je functie invult en ga je regelmatig op reis. Je doet leuke contacten op en gaat lange termijn relaties aan met klanten. Daarin ben je continu alert op ontwikkelingen in de markt. Je ziet commerciële kansen en weet daarin de vertaalslag te maken naar de operationele implementatie.  Vanaf volgend jaar streven we ernaar om ons te transformeren van een Europese logistieke dienstverlener naar een wereldwijde speler. Als jij het als een uitdaging ziet om klanten een complete oplossing te bieden op het gebied van logistiek, willen we graag met je in contact komen! Je komt te werken in een team met leuke collega’s die hard werken en hun successen vieren. 

Bedrijfsinformatie

Farm Trans is een organisatie die de laatste jaren hard is gegroeid. We voorzien ook verdere groei, wat maakt dat de organisatie verandert. Hierin kun en mag je in mee-ontwikkelen. Er liggen veel kansen om zaken op te pakken. 

Wat verwachten we van jou?

Je bent tactisch, doortastend, een echte motivator en doorzetter.   10+ jaar ervaring in Sales / Business Development (ervaring in de logistiek en kennis van foodindustrie is een pré); Hbo werk- en denkniveau;  Uitstekende kennis van Nederlands + Engels en/of Duits in woord en geschrift;  Kennis van het maken van business cases en het opzetten en uitwerken van new business salesactiviteiten. 

Wat mag jij van ons verwachten?

Marktconform salaris;  8% vakantietoeslag; Bonusregeling;  Auto van de zaak;  24 vakantiedagen + 3,5 ATV-dagen; Telefoon, laptop, collectieve zorgverzekering en bijdrage in pensioen; 40-urige werkweek; Thuiswerkmogelijkheden;  Omdat Farm Trans hard groeit, zijn er veel manieren om mee te groeien met het bedrijf. Binnen de Farm Trans Academy wordt hier aandacht aan besteed. Je vindt hier tal van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Senior Sales / Business Development Manager

Voordelen van solliciteren bij Farm Trans

Een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding
Toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
Diverse vakgerichte en persoonlijke trainingsmogelijkheden

Jouw contactpersoon voor deze vacature

hans

Hans Heuvelmans

HR Manager

Interesse? Jean helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Ik help je graag verder!

jean