Nederlands
Vakgebied

Kantoorfunctie

Omgeving

Zevenbergen

Functieomschrijving

Je deelt de hoeveelheden aan lading en bestemmingen, de chauffeurs en wagens in op basis van de gemaakte planning. Hierbij stem je met de chauffeurs de laad- en losopdrachten af. Tevens voer je alle relevante informatie voor de chauffeurs via de computer in, zodat alle benodigde informatie via de boordcomputer beschikbaar is. Waar nodig, pas je de planning voortdurend aan met op vaste tijdstippen binnenkomende nieuwe orders. Je houdt hierbij rekening met de beschikbaarheid van ferry’s, chauffeurs, materieel, zaken als rij- en rusttijdenwet, ingeplande vakanties/weekends en persoonlijke wensen (indien mogelijk) van chauffeurs. Je plant proactief wagens en chauffeurs in voor vaste transportopdrachten.

Bedrijfsinformatie

Je komt werken in een leuk, gezellig en dynamisch team. Geen dag is hetzelfde en je staat dicht bij de klant en de operatie van het bedrijf. Farm Trans is een organisatie die de laatste jaren hard is gegroeid. We voorzien ook verdere groei, wat maakt dat de organisatie verandert. Hierin kun en mag je in mee-ontwikkelen. Er liggen veel kansen om zaken op te pakken. 

Wat verwachten we van jou?

Je bent klantgerichtheid, flexibel, stressbestendig, communicatief vaardig en kunt goed samenwerken; Je kunt goed plannen en organiseren, bent resultaatgericht en accuraat; Je hebt geografische kennis van Europa; Je hebt ervaring met MS-office (Word, Excel en PowerPoint); Je hebt ervaring met Transport Management Systemen en Trimble; Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Een andere vreemde taal is een pré;  Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wat mag jij van ons verwachten?

€3.000,- tot €4.500,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring; 8% vakantietoeslag; Als planner krijg je de beschikking over een auto van de zaak; 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen; Ontwikkelmogelijkheden binnen een groeiend bedrijf en interne opleidingen via de Farm Trans Academy; Laptop, bijdrage in pensioen, collectieve zorgverzekering, bedrijfsuitjes.

Transportplanner

Voordelen van solliciteren bij Farm Trans

Een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding
Toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
Diverse vakgerichte en persoonlijke trainingsmogelijkheden

Jouw contactpersoon voor deze vacature

jean

Jean Gruithuijzen

HR Teamlead Operations

Interesse? Het recruitment team staat klaar en helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Wij zijn er voor je en helpen je graag verder!

jean