Nederlands
farmtrans academy 1

Farm Trans Academy

Bij Farm Trans zijn we altijd op weg. Letterlijk en figuurlijk. We ontwikkelen en groeien als bedrijf. Daarbij zijn onze medewerkers van onschatbare waarde. Die geven we dan ook graag de kans om het maximale uit zichzelf te halen.

Investeren in onze mensen

Met de Farm Trans Academy investeren we in zowel onze huidige als in onze toekomstige medewerkers, jij bijvoorbeeld. Door het geven van interne opleidingen kunnen we inspelen op jouw ambities.

Persoonlijke motivatie

Door jouw persoonlijke motivatie en je eigen initiatief te stimuleren, bouwen we aan een professioneel team dat betrokken en gemotiveerd is!

Beste chauffeur

Wil je chauffeur worden bij Farm Trans? Onze Academy richt zich naast de reguliere programma’s ook op de dagelijkse begeleiding van onze chauffeurs. We streven namelijk naar de beste chauffeur op het juiste transport. Dit doen we door het geven van jaarlijkse praktijkopleidingen en online trainingen. 

farmtrans academy 2

Gekwalificeerde mensen

We zijn ervan overtuigd dat we beschikken over de meest gekwalificeerde mensen binnen onze branche, zowel op kantoor als op de weg. Zie jij jezelf wel werken bij een ambitieuze organisatie waar je het beste uit jezelf kunt halen? We zien je appje of mailtje graag tegemoet!

Open sollicitatie

Interesse? Het recruitment team staat klaar en helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Wij zijn er voor je en helpen je graag verder!

jean