Nederlands

Na haar afstudeer- en stageperiode kreeg Jet Stoop (22) een baan aangeboden. Via een oproep op LinkedIn kwam Jet in contact met Farm Trans. Door het vlotte en spontane gesprek besloot ze haar stage te beginnen en met succes: intussen heeft Jet haar diploma behaald! De grootste reden om te blijven plakken? “Farm Trans heeft een superleuk team. Ik voelde me heel erg op mijn plek en het werk is leuk en gevarieerd.”

Jet vertelt dat ze vanaf het eerste moment bij Farm Trans is meegenomen in het verhaal en achter de schermen. Haar stage in drie woorden? “Leerzaam, gezellig en uitdagend.” De grote mate van zelfstandigheid maakte de stage uitdagend. Het leerzame deel zit vooral in situaties in de praktijk herkennen en de kennis die je hebt toepassen. Een boek praat niet terug waardoor praktijksituaties heel anders zijn.

Naast meedraaien in het HR-team heeft Jet ook een verbetervoorstel geschreven, dit was haar afstudeeropdracht. “Tijdens het schrijven heb ik goede begeleiding gehad en in overleg mocht ik onderdelen uitvoeren die voor de organisatie interessant waren en aansloten op mijn verbeterplan.” Het onderwerp van het voorstel was het bedenken van preventieve maatregelen rondom verzuim.

In de rol ‘Junior HR Services Medewerker’ houdt Jet zich bezig met het HR-proces rondom de in- en uitstroom van nieuwe collega’s. Er is genoeg variatie qua werkzaamheden: het ene moment maak je een informatiepakket klaar en het andere moment beantwoord je een vraag van een collega. Jet vertelt met een grote glimlach: “Elke dag is anders. Er wordt veel ad-hoc gewerkt dus je bent heel de dag bezig. Dat spreekt mij vooral aan. Je moet goed kunnen plannen en prioriteiten stellen.”

Terugkijkend op de afgelopen periode vertelt Jet dat ze het vooral als bijzonder heeft ervaren. Het warme welkom intern was hier vooral de reden van. “Ik vond het een fijne sfeer en dat voelde heel goed.” Tot slot wil Jet meegeven dat de ligging van het kantoor niet ideaal is, maar dat Farm Trans graag meedenkt met haar stagiaires en dat er altijd een oplossing is. Dus twijfel niet om te solliciteren op een stage bij Farm Trans.

Interesse? Het recruitment team staat klaar en helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Wij zijn er voor je en helpen je graag verder!

jean