Nederlands

Samantha Strubbe (32) vindt dat gezelligheid de afdeling Fresh & Frozen tekent. Sinds een jaar werkt Samantha bij Farm Trans als Customer Service. Hiermee maakte ze de overstap van hospitality naar transport. “Het stukje voedsel vervoeren leek me interessant.”

Customer Service is meer dan alleen klantcontact. Een dag bij Customer Service ziet er als volgt uit: “Aan het begin van de dag check ik hoe de nacht is gegaan: is alles geladen en gelost wat op de planning stond? Zodra dit op orde is, ontvangen we updates van alle chauffeurs of alles goed verloopt. Tussendoor voer ik alle orders voor de dag erna in, dit doe ik tot 14.00 uur. Dat is namelijk de deadline die klanten krijgen om orders door te geven. Vervolgens boek ik laad- en losmomenten in zodat de planners hiermee aan de slag kunnen. Aan het eind van de dag zorg ik ervoor dat mijn mailbox weer leeg is.“

Samantha’s voorkeur gaat naar een chaotische dag. “Er is nooit een dag hetzelfde. Sowieso vind ik de hectiek van transport tof. Zeker met groepage wanneer een kleine file de hele dag anders kan laten verlopen.” Daarnaast wordt ook klantcontact onderhouden, wat verschilt per klant. De ene klant hoeft alleen geïnformeerd te worden over de laad- en lostijd en bij de andere klant worden veel vragen beantwoord.

Naast gezelligheid, vindt Samantha het ook fijn dat er geen hiërarchie is en dat iedereen gelijk is aan elkaar. “Dat samen maakt een prettige werksfeer. Er is ruimte voor grappen en grollen én er wordt hard gewerkt. Bij een ander bedrijf is het niet zo gezellig als dat het hier is <en met een knipoog> dus kom hier werken!”

Interesse? Het recruitment team staat klaar en helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Wij zijn er voor je en helpen je graag verder!

jean