Nederlands

Een goede vriend gaf Farm Trans als tip aan Zbigniew Rusak. Sinds juli 2022 kunnen de twee vrienden elkaar ook collega’s noemen. Beide heren zijn namelijk bulkchauffeur bij Farm Trans Eastern Europe. Zbigniew vertelt dat vrachtwagenchauffeur zijn een droom van hem was sinds hij klein was. “En zoals je kan zien, is mijn droom uitgekomen!’” Hij vertelt graag meer over waarom het bijzonder is om vrachtwagenchauffeur te zijn.

Naast veilig vervoeren, is tijdsmanagement een belangrijk onderdeel van vrachtwagenchauffeur zijn: “Ik doe mijn werk met veel zorg en aandacht, zo kan ik onder andere ervoor zorgen dat ik niet te laat kom.” Het laden en lossen van de trailer is overigens ook niet onbelangrijk. De lading moet altijd correct en veilig zijn, denk aan het gelijk verdelen van het gewicht over de assen van een trailer. Het favoriete type goederen van deze chauffeur om te vervoeren? Alles wat los in de trailer mag en niet vastgezet moet worden.

Er is niks zo divers als een dag als vrachtwagenchauffeur. Hoe je dag eruitziet, hangt af van de taken die op de planning staan. Zelfs de werktijden verschillen van dag tot nacht. Wat veel mensen volgens Zbigniew niet weten, is dat het best moeilijk kan zijn om een vrachtwagen te besturen: “Wanneer de vrachtwagen een totaalgewicht van 40 ton heeft is het vooral moeilijk om te remmen.”

De fijne sfeer en het goed contact met alle collega’s, ook die op kantoor, maakt Farm Trans een prettige organisatie. Daarnaast zijn administratieve onderdelen als loonbetalingen ook goed geregeld. Op de vraag wat het gekste is wat Zbigniew ooit heeft meegemaakt op de weg kan hij alleen maar lachen, maar dat is een verhaal voor een andere keer.

Interesse? Het recruitment team staat klaar en helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Wij zijn er voor je en helpen je graag verder!

jean