Nederlands

Sinds half augustus is Esmee Snijders (24) onze Business Analyst. Esmee woont om de hoek, in Zevenbergen, en doet in haar vrije tijd graag dansen. Farm Trans is een echt familiebedrijf: Esmee kwam in haar rol als Business Analyst terecht via haar schoonmoeder én nu ook collega! “Mijn schoonmoeder had mijn cv gedeeld voor een andere functie, binnen Finance. Dat was niet helemaal een match, om deze reden werd mijn cv doorgestuurd naar Business & Control. Ik had een heel fijn eerste gesprek en nu zitten we hier.”

Esmee houdt zich vooral bezig met data: “Dagelijks generen we sturingsinformatie op basis van data die uit verschillende software komt. Wij knopen dit aan elkaar zodat bijvoorbeeld het management hiermee verder kan. Dat is ook wat mijn werk waardevol maakt, omdat een manager dit niet zelf kan doen.”

Hierbij legt Esmee uit dat de data die ze uit systemen haalt vaak alleen bestaat uit cijfers. Het kan dus een pittige klus zijn om dit inzichtelijk te maken. Gelukkig heeft Esmee daar een tool voor: “Wij werken met Microsoft Power BI, wat alle informatie inzichtelijk en overzichtelijk maakt.”

Daaraan voegt Esmee toe: “Je zou denken dat ik veel achter een laptop zit, maar dat valt mee. Ik ben veel bezig met cijfers, achtergronden en data. Daarnaast overleg ik ook veel: bijvoorbeeld navragen wat precies het vraagstuk is of nabespreken wat de uitkomsten zijn.” Ook vertelt ze dat de afdeling geen vast ritme kent. Het enige wat vaststaat, is het klaarmaken van bepaalde rapportages op woensdag. “Ik kan nu nog niet zeggen wat ik volgende week ga doen. Die afwisseling maakt het heel divers.”

De functie bevalt erg goed: “De puzzeltjes van data oplossen iedere keer vind ik het leukste aan mijn functie. Het eruit trekken wat in de databases ligt, valideren en controleren.” Over leuke dingen gesproken, blikt Esmee nog terug op haar eerste weken bij Farm Trans: “Ik ben een dag mee geweest met een chauffeur dat was echt heel leuk. Als je een keer hebt gezien wat we echt doen, kan je er makkelijker over meepraten.”

Op de vraag of Esmee nog iets wil vertellen over haar, de functie als Business Analyst of haar afdeling antwoord ze: “Ik heb het heel erg naar mijn zin. Binnen Farm Trans is het echt een heel gemoedelijke sfeer. Daarnaast zie ik dat iedereen hard werkt. Wel, ben ik op zoek naar nieuwe collega’s.”

Interesse? Het recruitment team staat klaar en helpt je graag verder!

Heb je een vraag over een vacature of wil je komenwerken bij Farm Trans? Wij zijn er voor je en helpen je graag verder!

jean